Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Τιμή

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Τιμή

X
V5wezaxcsha35dotjmwj electronic cigarette banner 4

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Τι Είναι

Όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά καθημερινά στις μηχανές αναζήτησης πληροφορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα υγρά αναπλήρωσης. Τί ακριβώς είναι, ποιά είναι η χρήση του, πόσο εύκολη είναι η λειτουργία του, τι γεύσεις έχουν τα υγρά αναπλήρωσης, ποιά είναι ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη και πολλές ακόμα απορίες. Στο παρακάτω άρθρο σίγουρα δεν θα σας λυθούν όλες σας οι απορρίες για αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε το site Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες, όπως επίσης και να αγοράσετε ποιοτικά και επώνυμα προιόντα.

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ονομαζόμενο και vapor cigarette ή ατμού τσιγάρο, είναι συσκευή η οποία διοχετεύει ατμό από εισπνεόμενη νικοτίνη, αλλά που μπορεί όμως επίσης να εκπέμπει ατμό χωρίς ο χρήστης του να εισπνέει απαραίτητα νικοτίνη.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο χρειάζεται για να λειτουργήσει μπαταρία.Αυτές οι ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση για τους καπνιστές που δεν θέλουν να καπνίζουν παραδοσιακά τσιγάρα.

Ο καπνός του κοινού τσιγάρου περιέχει πιο πολλά από 4000 είδη διαφορετικών χημικών ουσιών.Οι περισσότερες από αυτές τις χημικές ουσίες είναι απαγορευτικές για την ανθρώπινη υγεία.

electronic cigarette

Εντούτοις, οι πιο γνωστοί κατασκευαστές των ηλεκτρονικών τσιγάρων βεβαιώνουν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει την ίδια γεύση που είναι παρόμοια με εκείνης του καπνού.Το θετικό στοιχείο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ότι δεν καίει καπνό και έτσι ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει καπνός.

Το ηλεκτρονικο τσιγάρο (electronic cigarette) έχει σχήμα μακρύ και είναι σαν τα κανονικά τσιγάρα που οι καπνιστές χρησιμοποιούν.Το καλό είναι ότι, τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά αλλἀζωντας ή συμπληρώνοντας τα μέρη που είναι αναλώσιμα.

Υπάρχουν συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων που είναι απλές στη χρήση.Ο ατμιστής πρέπει μόνο να εισπνεύσει από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο ατμοποιητής ενεργοποιείται αυτόματα από τον αισθητήρα του.Αυτή η θερμότητα εξατμίζει το διάλυμα νικοτίνης που ο ατμοποιητής περιέχει.Σε συσκευές που δεν είναι αυτόματες, υπάρχει ένα μικρό κουμπί στη μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου που ο ατμιστής θα πρέπει να πατήσει κάθε φορά που θέλει να ατμίσει.

Στη αγορά υπάρχουν συσκευές που για να γνωρίζετε αν η συσκευή έχει ενεργοποιηθεί, ένα led χρησιμοποιείται συχνά στην άκρη της μπαταρίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όταν ο ατμιστής εισπνέει τον ατμό, κάνοντας το να μοιάζει ενός παραδοσιακού τσιγάρου καπνού.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι ο χρήστης του έχει την ευκαιρία να κάνει επιλογή το πόση νικοτίνη θα περιέχει το υγρό διάλυμα.

Τα κυρίως εξερτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Άν κοιτάξετε από πολύ κοντά τα τυπικά τσιγάρα που περιέχουν καπνό τα electronic cigarettes είναι διαφορετικά, όχι στην γεύση, αλλά στα συστατικά τους.Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο περιλαμβάνει έναν ατμοποιητή (atomizer), ένα μπουκαλάκι με υγρό αναπλήρωσης και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

Ενώ το παραδοσιακό τσιγάρο διαρκεί μέχρι 10 έως 12 τζούρες, το eliquid στο ηλεκτρονικό τσιγάρο διαρκεί μέχρι 500 τζούρες ανάλογα με με τον τρόπο που ο ατμιστής το λειτουργεί. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διαρκείας, συν την πολύ ωραία του εμφάνισή και τις πάρα πολλές επιλογές γεύσεων, έχει κάνει το electronic cigarette τόσο διάσημο μεταξύ των καπνιστών.

Ο Ατμοποιητής του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Είναι το αντικείμενο του ηλεκτρονικού τσιγάρου που περιέχει το υγρό αναπλήρωσης και δουλεύει ως θερμαντικό στοιχείο, εξατμίζοντας το e-liquid ούτως ώστε να μπορεί να εισπνευστεί.Το υγρό νικοτίνης έχει διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης και πολλές και ωραίες γεύσεις.Η αντίσταση του ατμοποιητή κανονικά αντικαθίσταται μία φορά μετά από κάθε πέντε εως δέκα μέρες.

Η μπαταρία του Ηλεκτρονικου Τσιγάρου

Του ηλεκτρονικού τσιγάρου η μπαταρία αποτελείται από ιόντα λιθίου και φορτίζεται ξανά.Η λειτουργία της μπαταρίας είναι να δώσει ρεύμα το εξάρτημα θέρμανσης δηλαδή τον ατμοποιητή.Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα εξαρτηθεί από την συχνότητα της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου το μέγεθος και τον τύπο της μπαταρίας.

Share this site